Miért a dormicur

Miért a Dormicur?

A DORMICUR különleges textilstruktúra tartalmaz biokerámikus rostszálakat exkluzív varrásformátummal, mely a legigényesebb ízlést is kielégíti. Ennek a technológiának köszönhetően 40 Celsius fokon kézi mosással vagy kímélő programon mosógépben is rendszeresen mosható folyékony mosószerrel, a kerámia és ezzel együtt a kedvező biológiahatás nem vész el.

A DORMICUR alvás szett tartalmaz biokeramikus rostszálakat. 26 féle kristályt 1600 Celsius fokon olvasztják össze, majd a kész kerámiát 0,3 mikron szemcseméretté darálják, és folyékony poliészter rosthoz keverik. Ennek az anyagnak a hőtartó hatása máshogy működik, mint az egyéb, általános hőtartó anyagok és takarók. Az anyag a test melegét sugározza vissza és ezt a meleget nem engedi ki, vagyis tárolja.

A kerámia termékek olyan visszasugárzásra alkalmas kerámia rostokat tartalmaznak, melyek különböző forrásokból képesek az energiát összegyűjteni, mint például a testből, a környezetből (tehát a belső és a szobában található külső hőt is), vagy a nap sugaraiból. A kerámia rostok fontos tulajdonsága, hogy különleges mértékben képesek visszasugározni ezt a meleget.
A test így egy különleges jó közérzet állapotába kerül, miközben a kerámia rost folyamatosan ellátja az általa begyűjtött energiával.