BEVEZETŐ

„Omne principium diffi cile – minden kezdet nehéz „
Napjaink felgyorsult technikai világa és a bolygónkat bekebelező emberi szükségletek teljesen átalakították a bennünket körülvevő élővilágot. Hol van manapság a meghitt környezet, az érintetlen természet? Mi magunk is a technika rabjaivá váltunk, ezt tükrözi lakhelyünk és munkahelyünk is. Ehhez a megváltozott körülményekhez szervezetünk nem képes alkalmazkodni, sokkal sérülékenyebbé válik, ami a betegségek gyakoribbá válásához vezet.

Korábban a vírusokkal, baktériumokkal szemben nagyon sok csatát megnyertünk (védőoltások, antibiotikumok), azonban a háborút elveszítettük: egyre hatástalanabbak az antibiotikumok. A szív-érrendszeri, daganatos betegségek, cukorbetegség egyre több embertársaink életét követeli a gazdaságilag legfejlettebb és a fejlődő országokban egyaránt. A gyógyszeripar is egyre öncélubbá vált az üzleti érdek, a mielőbbi forgalomba kerülés és haszonszerzés miatt, mely számos, gyakran végzetes mellékhatásokat is eredményez. Nem a definitív (végleges) megoldásra törekszik, csak egy-egy betegségcsoport életen át tartó kezelésére. Van-e időnk az „egészséges életvitelre”, van-e időnk a betegségek megelőzésére, van-e időnk és lehetőségünk a betegségek állapotjavítására, jut-e időnk a nyugalomra, a pihenésre, az önfeledt szórakozásra, az emberi kapcsolatok elmélyítésére?

Azt hiszem, hogy ezekre a kérdésekre a válasz egyértelmű: nincs időnk önmagunk naponkénti regenerálódására sem. Nincs megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, másnap fáradtan ébredünk, és mindenféle energia italokkal tartjuk szinten magunkat egész nap, azaz a tartalékerőt is kipréseljünk magunkból. A fizikai és szellemi erő pótlására mindenféle táplálék kiegészítőkkel próbálkozunk, sokszor el is veszünk ezek útvesztőiben az óriási kínálat miatt. Pedig van egyszerű megoldás, amire nem kell külön időt szakítanunk, nem kell sehová sem elmenni, otthonunkban kényelmesen hozzájuthatunk a lehetőséghez. Mindennap kezelhetjük magunkat, nyugodt, pihentető alvást biztosíthatunk magunknak, hogy másnap frissen, kipihenten, energiával feltöltve ébredjünk, ne legyen nyúzott, meggyötört, kialvatlan, fáradt, ráncokkal teli az arcunk. Ez a nagyszerű, csodálatos megoldás a DORMICUR Bioceramia alvás szett.

Az alábbiakban megismerhetjük:
A biokerámia rostokat tartalmazó DORMICUR alvás szettel hogyan őrizhetjük meg fiatalságunkat, hogyan tudjuk védeni egészségünket, a már kialakult betegségek esetén mely betegségcsoportokban tudjuk leghatékonyabban kihasználni az előnyeit, hogyan őrizzük meg gyermekeink egészségét, hogyan védjük önmagunkat munkahelyünkön, személygépkocsiban vagy akár otthon a fotelben ülve. Egészen biztos vagyok benne, hogy a könyv elolvasása után szinte mindenki ki akarja próbálni a DORMICUR alvás szettet vagy annak valamely tagját.
„A jó kezdet, fél siker”